De coach

Mijn naam is Mirjam Verheuvel – van Oostrom en ik woon in Hellevoetsluis. Ik begeleid je graag in jouw persoonlijke ontwikkeling met een korte, positieve, toekomstgerichte aanpak. Als bedrijfseconoom was ik het grootste deel van mijn carrière werkzaam als financieel adviseur bij lokale overheden (waterschap en gemeente), waarvan 5 jaar als leidinggevende. In die jaren als leidinggevende ontdekte ik dat het begeleiden van medewerkers in hun persoonlijke ontwikkeling mij meer voldoening gaf dan de financiële cijfers. Daar wilde ik graag meer mee doen!
In 2017 slaagde ik voor een post-HBO opleiding tot professioneel coach. Nadat ik een jaar ervaring heb opgedaan met coaching ben ik mijn eigen coach praktijk gestart. Tevens werk ik nog bij de gemeente Westvoorne, waar ik naast mijn financiële rol ook vertrouwenspersoon en interne coach ben. Graag help ik jou of je medewerker vooruit, om stap voor stap veranderingen door te voeren, die je gaan helpen om jouw doelen te realiseren.

Hier volgen een aantal recensies uit coachtraject evaluaties:

Mirjam straalt rust uit, neemt de tijd, neemt haar taak serieus, laat de cliënt vertellen en zet de cliënt aan tot nadenken.”

“Ik heb het coachtraject als zeer prettig en leerzaam ervaren. Ik heb geleerd hoe ik mijn grenzen kan aangeven en hoe ik effectiever kan communiceren.”

Mirjam hielp me om te onderzoeken hoe ik mijn werk anders kan aanpakken. Daarbij liet ze me uit praten, maar zei ze soms ook wel waar het op staat.

“Tijdens de gesprekken heeft Mirjam mij echt aan het denken gezet. Per coachgesprek hadden we steeds een specifiek thema, wat ik heel prettig vond. Daarnaast heeft Mirjam mij geregeld aanvullende informatie gestuurd, zodat ik indien ik dat wil mij daar verder in kan verdiepen.”